Kristel Verbeke maakt zich opvallende bedenking: "Dan zou ik niet bij Gene geweest zijn"
COS
Kristel Verbeke maakt zich opvallende bedenking: "Dan zou ik niet bij Gene geweest zijn"
Foto: Photonews

Kristel Verbeke en Gene Thomas zijn al achttien jaar getrouwd. Ze leerden elkaar echter zo'n 24 jaar geleden al kennen.

Bij Zot Gedraaid op radiozender Joe vertelt Kristel Verbeke aan Kris Wauters hoe ze haar echtgenoot Gene Thomas leerde kennen. Dat gebeurde tijdens een reis naar Venezuela voor een programma op VTM. X-Session en K3 waren erbij als artiesten.

Net als K3 moest X-Session elke avond optreden. "Ik vond dat wel toffe muziek, maar Gene, ik had het er niet voor", geeft Kristel toe. "Ik vond dat wat een opvaller, en dan met die plastieken kostuumpjes aan." Maar ze moesten natuurlijk veel wachten en leerden elkaar zo beter kennen.

"En op een avond speelde die niet 'On and On', maar had hij zijn gitaar mee en speelde 'Like A Maniac'. En ik had het toch wel vlaggen zeker. Ik zag ineens de zanger achter die façade. We zijn beginnen babbelen, veel gaan wandelen en sindsdien hebben we elkaar niet meer losgelaten."

"We horen echt bij elkaar", zegt Kristel. Al hadden het voormalige K3'tje en Gene wel wat tijd nodig om dat te beseffen. Na de reis werden ze immers niet direct een koppel. "Maar mocht X-Session niet met ons mee naar het buitenland geweest zijn, dan zou ik niet bij mijn man geweest zijn."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.