Kristel Verbeke lokt veel reacties uit met bijzonder beeld: "Wij smeken erom!"
COS
Kristel Verbeke lokt veel reacties uit met bijzonder beeld: "Wij smeken erom!"
Foto: Photonews

Met Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman is K3 al toe aan de vierde bezetting. De originele groep werd 25 jaar geleden opgericht met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

Op Instagram blikt Kristel Verbeke terug op een bijzondere K3-gebeurtenis. "Sweet memories! 20 jaar geleden! Ik hang nog steeds zo graag het varken uit", schrijft Kristel bij een foto uit 'De 3 Biggetjes'.

"Kom hier in Zuid-Afrika met mij maar es het varken uithangen" nodigt Kathleen haar collega uit. "20 jaar al. En we zien er buiten die neus nog juist hetzelfde uit", lacht de voormalige blonde van K3.

Fans zouden al hun mooie jeugdherinneringen graag nog eens herbeleven. "De enige echte K3-bezetting. Dat zal altijd zo blijven. Nu in volle afwachting van de iconische reünie." En: "Wij smeken om een reünie!"

"Dankjewel om mijn/onze kindertijd zo mooi te maken. Het wordt dan tijd voor een reünie met de originele K3! Misschien een optreden int Sportpaleis?", stelt iemand voor. "Ik wil een reünie, ik verlang een reünie, ik eis een reünie."

https://www.instagram.com/p/CqvggBCoJea/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.