Kristel Verbeke krijgt onder haar voeten tijdens K3-carrière: "Het was niet vol te houden"
COS
Kristel Verbeke krijgt onder haar voeten tijdens K3-carrière: "Het was niet vol te houden"
Foto: Instagram @kristelverbeke

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. De meisjesgroep werd opgericht door William Vaesen en bestond de eerste tien jaar uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts hoopten bij de start van K3 een Vlaamse versie van de Spice Girls te worden. Er werd echter snel beslist dat de groep zich beter op de doelgroep kinderen zou richten. Daar hoorden heel wat restricties en regels bij.

Dat was vooral in het begin zo. "Pas later zijn we mensen van vlees en bloed geworden. Vooral omdat we zelf voelden dat we dat niet konden volhouden", vertelt Kristel aan Het Laatste Nieuws.

Zo kregen Kristel en haar latere echtgenoot Gene Thomas tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien' de opdracht elkaar te negeren. Dat zorgde voor opmerkelijke situaties.

"Op een bepaald moment kwam ik met K3 van het podium terwijl hij er net op stapte. Automatisch gaven we elkaar een kus, waarop het publiek begon te joelen van plezier", zegt Kristel.

"Toch heb ik daar achteraf voor onder m'n voeten gekregen. Dat was niet vol te houden. Op een gegeven moment werd ik zwanger, en ik wilde écht niet zeggen dat de ooievaar geweest was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.