Kris Wauters neemt drastisch besluit over Clouseau

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters en Kris Wauters kijken er erg naar uit om weer te kunnen gaan optreden. Ze hebben met ‘Tweesprong’ immers een nieuw album uit.


 

Bob Savenberg maakte in de beginperiode deel uit van Clouseau. Hij was toen de drummer en schreef ook mee aan verschillende nummers. Sommige van die nummers gaat hij nu ook zelf zingen tijdens een theatertournee.

Iets waar Koen en Kris niet van op de hoogte waren. “Bob moet ons ook geen toestemming vragen”, merkt Kris op in Dag Allemaal. “Integendeel, Koen en ik zien het als een compliment.”

“Als theaterzalen daar brood in zien, wil dat zeggen dat Clouseau nog altijd relevant is. En er zijn nog ook nog meer dan twintig jaar Clouseau-hits gevolgd, waar Bob niet bij betrokken was.”

Reünie

Kris neemt ook een drastisch besluit. “We koesteren allemaal fijne herinneringen aan die beginperiode, maar een reünie zit er niet in. Het is nog nooit zo goed gegaan sinds we met ons tweeën zijn.”

“Koen en ik vullen elkaar goed aan. Nu staan we vooral te trappelen om de songs van ons jongste album ‘Tweesprong’ eindelijk live te kunnen spelen.”