Kris Wauters besloot om dit niet te doen nadat zijn broer Koen coronavirus kreeg
PMN
Kris Wauters besloot om dit niet te doen nadat zijn broer Koen coronavirus kreeg
Foto: Photonews

Koen Wauters is weer voor 90% de oude. De zanger van Clouseau is nog altijd herstellende van het coronavirus.

Toen Danira Boukhriss Terkessidis van netmanager Olivier Goris de vraag kreeg om een talkshow te presenteren was ze compleet verrast. “Ik was even van m'n melk. 'Ah, ikke?'”, lacht Danira. “Waarop meteen de vragen kwamen die veel mensen zich wellicht stelden: ben ik niet te jong? Ga ik dat wel kunnen? Maar daarna vond ik dit een unieke kans en vooral een eer dat ze aan mij hadden gedacht.”

“Ik had nooit gedacht dat zoiets zo vroeg op mijn carrièrepad zou komen. Moest ik dit niet na pas vijftien jaar doen? De eerste momenten waren er twijfels. Ik heb Olivier de volgende dag teruggebeld, om toch een en ander te verduidelijken. Het was niet dat ik dit niet zag zitten, maar ik was zo overdonderd dat ik niet meteen super enthousiast leek.” En dus zei Danira ja. “Ik kon haast niet anders. Stel je eens voor dat ik had geweigerd, en op 2 september daar iemand anders zie zitten. Ik zou ongelooflijk veel spijt hebben.”

De talkshow heet ‘Vandaag’, dat is nu niet meteen de meest originele naam. “Mensen hebben me verschillende leuke suggesties gestuurd. Wat dacht je van 'Boukhriss en Buddies'? Of 'Daily Danira'. 'Boukhritisch' vond ik goed gevonden. Maar uiteindelijk vat 'Vandaag' het beste samen wat we willen doen. Aan het einde van de dag blikken we terug op de topics, zowel groot als klein nieuws, die mensen bezighielden aan de koffieautomaat of op de trein”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.