Koen Wauters zit met een groot probleem: “Dat trekt op niks!”
COS
Koen Wauters zit met een groot probleem: “Dat trekt op niks!”
Foto: Photonews

Koen Wauters bracht met Clouseau een hele tijd geleden al het nummer ‘Zuurstof’ uit. De zanger zet zich graag in voor goede doelen.

Over het hoogtepunt van haar carrière twijfelt Dana Winner geen moment. “Dat was de geboorte van Chinouk.” Op 9 augustus 1999 beviel Winner van haar dochter. “Midden in de drukste periode van mijn leven. Ik trad toen bijna non-stop op en deed vaak televisiewerk voor VTM. Chinouk was eigenlijk niet gepland, ik was gewoon gestopt met de pil te nemen. Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan.”

Winner herinnert zich nog haarscherp het moment waarop de dokter haar vertelt dat ze in verwachting is. “Ik was dolgelukkig. Tegelijkertijd kreeg ik ook een kleine paniekaanval. Hoe moest ik dat allemaal regelen? Moest ik minder gaan toeren of optredens afzeggen? Gelukkig heeft mijn management toen goed voor mij gezorgd.” Intussen is Chinouk twintig jaar. Zij en haar moeder zijn de beste vriendinnen. “Pas op, soms botst het ook tussen ons. Maar ik zou niet zonder haar kunnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.