Koen Wauters ziet dat zijn kinderen obstakels moeten overwinnen: “Het is moeilijker geworden voor hen”
COS
Koen Wauters ziet dat zijn kinderen obstakels moeten overwinnen: “Het is moeilijker geworden voor hen”
Foto: Photonews

Koen Wauters mag dan wel een heftig jaar achter de rug hebben, zijn kinderen zullen altijd op de eerste plaats komen. Zita Wauters en Nono Wauters zijn de grootste trots van hun vader.

“Die kinderen zijn het belangrijkste. Da’s onvoorwaardelijk”, vertelt Koen Wauters in ‘De Zomer Van’ op VTM. Dat Zita al 16 jaar wordt en Nono ondertussen even groot is als de Clouseau-frontman kan hij niet maar niet vatten.

“Ze gaan naar de jongvolwassenheid toe. Da’s echt geestig om te zien. En hoe ze daarmee omgaan, hoe ze stilaan verantwoordelijk beginnen worden. Of nog net niet”, lacht Koen. “Alles uitzoeken en zo … Ik vind dat begeesterend.”

Koen is er wel zeker van dat zijn kinderen meer obstakels moeten overwinnen dan hijzelf op hun leeftijd. “Alles is dichterbij. Alles is bereikbaarder. Wij groeiden op in Sint-Genesius-Rode, een klein dorpje. Nu staat de wereld gewoon op je stoep, hè.”

“Wat dat betreft, is het wel moeilijker geworden voor hen. Die sociale media, da’s constante druk op de ketel om er te zijn, te reageren …” Maar Koen heeft alle vertrouwen in z’n kroost. “Ze doen het goed, hoor. Ik ben heel fier op mijn kinderen. Echt. Ontzettend fier.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.