Koen Wauters zet groot misverstand recht over Clouseau op het Eurovisiesongfestival
COS
Koen Wauters zet groot misverstand recht over Clouseau op het Eurovisiesongfestival
Foto: Photonews

De Italiaanse groep Måneskin won onlangs het Eurovisiesongfestival. Hun optreden op de Lokerse Feesten werd in amper een minuut uitverkocht.

Kris Wauters en Koen Wauters staan met Clouseau ook op de Lokerse Feesten. Ze begrijpen de populariteit van Måneskin. "Iedereen is nieuwsgierig. Het is ook leuk. Het is goed. Het zijn jonge gasten en een bassiste, hé", zegt Koen bij MNM.

De groep zorgde op het Eurovisiesongfestival voor ophef toen het leek alsof frontman Damiano David drugs gebruikte in de green room. Dat was niet het geval.

Volgens Peter Van de Veire is de groep bovendien "keibraaf". De presentator is er zelfs van overtuigd dat Clouseau harder het varken heeft uitgehangen in Rome. "Dat zou best kunnen", zegt Kris. "Je mag daar zeker van zijn", vult Koen aan. 

"Ik weet dat we toekwamen in Zaventem en dat ze zeiden: 'Amai, die jongens hebben zo slecht geslapen. Je ziet het aan hun ogen. De nederlaag op het Songfestival kwam zwaar aan'. We hadden gewoon heel de nacht gefeest", aldus Koen Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.