Koen Wauters worstelt met probleem in 'The Voice': "Blijft pijn doen"
LHX
Koen Wauters worstelt met probleem in 'The Voice': "Blijft pijn doen"
Foto: VTM

Al sinds het eerste seizoen is Koen Wauters coach in 'The Voice van Vlaanderen'. Meer dan ooit is er dit jaar veel concurrentie met de andere coaches.

Elke keer als je als coach op de knop drukt, zou je uiteraard wel willen dat de kandidaat in kwestie bij jou in je team komt. Na jaren ervaring weet Koen Wauters echter dat je dat niet altijd kan verwachten.

"You win some, you lose some", zegt hij tegen Flair. "Maar als je echt bij een kandidaat voelt dat hij of zij het tot de finale zal schoppen en ze kiezen voor een andere coach, blijft dat toch pijnlijk!"

Telkens je als coach een zogenaamde 'vierdraaier' in je richting ziet komen, is dat uiteraard een geweldig gevoel. Als je een paar keer naast een kandidaat grijpt, is dat wel anders.

"Dan begin je automatisch te denken dat ze je niet leuk, charmant of capabel vinden", aldus Koen. "Dus dat mag niet te veel na elkaar gebeuren."

"Gelukkig heb ik wel al wat ervaring, zodat ik dit kan plaatsen en het niet te persoonlijk neem", klinkt het. "Maar desondanks blijft het pijn doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.