Koen Wauters vindt het niet kunnen: “Schandalig wat ik doe”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters zit voorlopig in quarantaine. Hij is één van de drie presentatoren van het VTM-programma ‘Wat Een Jaar’. Aangezien één van de crewleden het coronavirus heeft opgelopen en iedereen is in quarantaine geplaatst.

Voor Koen komt dit wel heel ongelukkig. Koen zal ook het programma ‘Snackmasters’ presenteren. Bekende chefs proberen een bestaande snack zo goed mogelijk na te maken. In het Verenigd Koninkrijk is het programma een hit.

Koen kon dus tijdens zijn draaidag een hele dag koeken en ijsjes eten. “Ik had nog maar weinig honger toen ik na een draaidag thuiskwam”, zegt hij in Humo. “Zeker met de aflevering van de Grills, mijn lievelingschips: ik heb niet één exemplaar voorbij laten gaan zonder het te proeven.”

“Ik ben ook fan van snacks. Vroeger leefde ik op pizza’s en hamburgers. Schandalig, ik weet het. Nu ik ouder ben, kom ik daar niet meer mee weg.”

"Als je vetlagen merkt op plaatsen waar je niet wil, denk je twee keer na voor je iets in je mond steekt. Maar ik sta mezelf toe om met mate te zondigen.”