Koen Wauters vindt het maar niks wat broer Kris hem lapt: “Clouseau is gesplit!”
COS
Koen Wauters vindt het maar niks wat broer Kris hem lapt: “Clouseau is gesplit!”
Foto: Photonews

Koen Wauters heeft zowel een succesvolle zang- als televisiecarrière. Clouseau is nog steeds een van de populairste Belgische acts.

Volgens Nicholas Witchell zou de Queen daar nooit mee hebben ingestemd indien ze nog van alles goed op de hoogte was. “Ze is erover geïnformeerd, maar ze heeft niet de strenge controle die ze had”, aldus Witchell. Hij verwees naar haar leeftijd als mogelijke reden. Elizabeth is 93 jaar.

De afgelopen maanden zijn er volgens hem twee gebeurtenissen geweest waarbij leden van de koninklijke familie alle adviezen van de communicatiedienst in de wind sloegen. Eerst was er prins Harry die de aanval opende op de tabloids. En afgelopen weekend was er dan het bedenkelijke televisie-interview van prins Andrew over zijn vriendschap met de voor seksueel misbruik van minderjarigen veroordeelde Jeffrey Epstein.

“Er is een gebrek aan sterke centrale controle”, stelde Witchell. Hij meent dat Buckingham Palace in beide gevallen heeft aangeraden om het niet te doen, maar dat beide prinsen hun zin hebben doorgezet. Volgens Britse kranten zou Andrew zondag aan zijn moeder hebben verteld dat het interview geweldig is verlopen, terwijl hij juist veel kritiek ontving na afloop.

Meer nieuws

Meer nieuws

.