Koen Wauters slaat de handen in elkaar met zoon Nono Wauters: "Het idee kwam van Nono"
COS
Koen Wauters slaat de handen in elkaar met zoon Nono Wauters: "Het idee kwam van Nono"
Foto: Instagram @wauters_koen

Koen Wauters en zoon Nono Wauters slaan de handen in elkaar. Dat doet het vader-zoonduo voor het kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent.

Koen Wauters en zijn 16-jarige zoon Nono zijn aangesteld als de peters van het kinderrevalidatiecentrum van het Gentse UZ. Kinderen tussen 0 en 16 worden er begeleid na een ongeval of ziekte.

"Het idee voor het peterschap kwam van mij", vertelt Nono aan Het Laatste Nieuws. "Ik ken enkele jongeren - onder andere een klasgenootje - die hier hebben moeten revalideren. Als ik zie hoeveel doorzettingsvermogen zij tonen: daar kan ik enkel respect voor hebben."

Koen glundert natuurlijk van trots. De Clouseau-zanger vindt het bovendien "zalig" dat hij iets met zijn zoon kan doen. En Koen moest ooit zelf als 16-jarige revalideren na een knieblessure. Maar dat stelde naar eigen zeggen niet voor in vergelijking met wat de kinderen in het centrum meemaken.

Koen en Nono hebben ook grote plannen met de kinderen in het revalidatiecentrum. "Samen met de patiënten willen we een grootse videoclip opnemen om dit straffe centrum in de kijker te zetten", besluit Koen Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.