Koen Wauters schrikt van zijn kinderen Zita en Nono: "Je spreekt wel tegen je vader, hè"
COS

Koen Wauters heeft een erg hechte band met zijn kinderen Nono Wauters (16) en Zita Wauters (17). Toch moet hij soms eens slikken.

Over zijn kinderen krijgt Koen Wauters vaak te horen dat ze erg beleefd en vriendelijk zijn. "Dan denk ik: gelukkig, want als ik die soms thuis meemaak, dan denk ik: godverdikke. Op die leeftijd... die kunnen een mond opzetten. Daar schrik ik van", zegt Koen bij de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'.

Zelf durfde hij dat niet bij zijn ouders. "Da's gewoon nu de nieuwe generatie, denk ik", merkt Koen op. "Die mannen zijn welbespraakt, met dat gsm'etje, die zijn op de hoogte van veel. Hun wereld is veel groter dan die van mij was op die leeftijd. Daar hoort bij dat ze mondiger zijn."

"Zita kan mij onder tafel praten", geeft hij toe. "Die laten zich niet meer wegzetten en zo is het ook goed, hè." Tenzij ze hun ongelijk niet willen toegeven. Ook van het taalgebruik schrikt Koen soms. "Dat je denkt: hallo, je spreekt hier wel tegen je vader, hè."

Maar als Koen dan hoort van andere mensen dat Zita Wauters en Nono Wauters leuke, beleefde, vriendelijke kinderen zijn, dan haalt Koen opgelucht adem. "Want dat zijn ze ook echt, dus dat vind ik heel tof", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.