Koen Wauters over relatiebreuk van Zita Wauters: "Dan besef je dat het cliché echt geldt"
COS

Koen Wauters en broer Kris Wauters hebben een nieuwe plaat uit. 'Jonge Wolven' is al het veertiende studio-album van Clouseau.

Koen Wauters en Kris Wauters laten op de plaat echt in hun hart kijken. Zo is er een nummer geschreven vanuit de ogen van hun vader en behandelen verschillende nummers Koens scheiding. Ook over de relatiebreuk van dochter Zita Wauters schreef Koen een nummer.

Koen vertelde al dat Zita erg gecharmeerd was toen ze hoorde dat haar papa het nummer 'Armen Wijd Open' voor haar had geschreven. "Het is een reactie over haar eerste grote liefdesbreuk, zeg maar. Gelukkig is die ondertussen al lang achter de rug en het kind is weer heel gelukkig", benadrukt Koen bij HLN Showbits.

"Maar als je dat ziet gebeuren, dan besef je dat het cliché van 'the first cut is the deepest' echt geldt. En dan vraag je je af: hoe kan ik nu helpen? Hoe moet ik reageren? Wat moet ik nu doen?" Koens armen staan wijd open voor zijn kinderen. "In de hoop dat ze, als ze het nodig hebben, er kunnen komen invallen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.