Koen Wauters na coronabesmetting: “Heb wat achterstand goed te maken”
COS
Koen Wauters na coronabesmetting: “Heb wat achterstand goed te maken”
Foto: Eén

Koen Wauters raakte in september besmet met het coronavirus. Hij zou dat opgelopen hebben door Jonas Van Geel tijdens de opnames van ‘Wat Een Jaar’.

“Ik heb in het boek alle quotes die ik ooit gezegd heb in ‘Zo Man Zo Vrouw’ verzameld, en ik heb ze een beetje verduidelijkt, want sommige quotes kwamen nogal hard aan”, vertelt Jani Kazaltzis in gesprek met de Showbizzsite.

“Ik heb verduidelijkt hoe ik aan die quotes kom en waar ik die humor vandaan haal, maar ik geef ook veel tips over hoe je het dan wél of niet moet doen. Ik heb omschreven wat ik fout vind, maar dat wil niet zeggen dat jij dat fout moet vinden. Het boek zit humoristisch in elkaar met tips and tricks, zonder met het vingertje te wijzen”, vertelt de stylist.

“Ik heb in ‘Zo Man Zo Vrouw’ heel wat uitspraken gedaan waar ik spijt van had in de beginperiode. Maar die hebben we er altijd uitgehaald. Als ik echt spijt heb van een uitspraak laat ik het niet uitzenden. Want dat vind ik erg voor die mensen, zij verdienen dat niet. Ik excuseer me dan ook onmiddellijk”, zegt Jani nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.