Koen Wauters mag groot nieuws eindelijk verklappen: "Altijd geweigerd"
COS
Koen Wauters mag groot nieuws eindelijk verklappen: "Altijd geweigerd"
Foto: GoPlay

Koen Wauters bereidt zich momenteel voor op de komende Dakar-rally. Na de Dakar Classic van vorig jaar doet Koen van 1 tot 15 januari mee met de 'echte' Dakar-rally.

Jarenlang reed Koen Wauters niet meer mee in de Dakar-rally, maar vorig jaar kreeg de Clouseau-zanger toch opnieuw de microbe te pakken tijdens de Dakar Classic. Nu is het tijd voor het zwaardere werk, maar eerst heeft Koen nog iets aan te kondigen.

"Beste vrienden, ik heb fijn nieuws. Ik heb groot nieuws. Ik ga een boek uitbrengen. Echt waar", klinkt het op Instagram. "Ze hebben mij altijd gevraagd: schrijf eens een boek over Clouseau of je leven. Dan dacht ik nee nee. Altijd geweigerd. Maar nu zijn we bezig, en hij is bijna klaar, aan een boek over Dakar."

'Koen in Dakar' zal het boek heten. "Met allemaal gekke verhalen die we meegemaakt hebben in de loop van de voorbije Dakar-jaren. Gelardeerd met prachtige foto's, met getuigenissen van al wie bij die verhalen betrokken waren. Voor onder de kerstboom bijvoorbeeld", besluit Koen.

https://www.instagram.com/reel/CkdWaIGj8ck/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.