Koen Wauters maakt zich opvallende bedenking over dochter Zita: "Hopelijk over een paar jaar"
COS
Koen Wauters maakt zich opvallende bedenking over dochter Zita: "Hopelijk over een paar jaar"
Foto: Photonews

Zita Wauters zien we zaterdag voor het eerst in 'Zomerhit'. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser verzorgt de interviews in de backstage.

Afgelopen woensdag werd de eerste aflevering van 'Zomerhit' al ingeblikt. Siska Schoeters en Niels Destadsbader presenteerden de show vanop het podium, Zita Wauters mocht er backstage meteen invliegen.

Zita kende natuurlijk al heel wat artiesten, maar één van de aanwezig artiesten was wel echt allesbehalve een onbekende. Papa Koen Wauters kwam tijdens 'Zomerhit' Anne, de zomerhit van 1989, brengen met Clouseau.

"Ik weet dat veel mensen haar zien als 'dochter van'. Misschien opent dat deuren, maar eigenlijk is het voor haar juist moeilijker. Maar de kansen die ze krijgt, grijpt ze", zegt Koen in Het Nieuwsblad over zijn dochter.

"Hopelijk zien ze Zita over een paar jaar niet meer als mijn dochter, maar mij als de papa van Zita. En voor nu hoop ik dat ze mij ook moet interviewen. En dat ze mij tricky vragen stelt. Dan kan ik haar eens goed op haar plaats zetten", lacht Koen in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.