Koen Wauters maakt zich droevige bedenking over breuk met Valerie: "Dacht dat dat goed ging doen voor ons"
COS
Koen Wauters maakt zich droevige bedenking over breuk met Valerie: "Dacht dat dat goed ging doen voor ons"
Foto: GoPlay

Koen Wauters was onlangs te gast bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze legden hem de tien meest gegoogelde vragen voor.

"Waar woont Koen Wauters?", klonk een van de vragen in de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'. Het antwoord? Koen woont in Drongen. Tot vier jaar geleden woonde hij nog in het Mechelse Heffen, maar in de zomer van 2018 verhuisde hij met het gezin naar Drongen.

"Dat is zo omdat Valerie, mijn ex-vrouw, van die kanten is", legt Koen uit in de podcast. "Ze heeft daar in alle mogelijke wijken, gehuchten, gemeenten en deelgemeenten gewoond in de loop van haar jeugd. En die wilde heel graag terug."

"Ik dacht dat dat goed ging doen voor ons. Dat heeft uiteindelijk niet veel verschil gemaakt, om niet te zeggen 'geen'", geeft Koen toe. "Ik had daar niks verloren, maar bon, ik ben daar nu, mijn kinderen zijn het daar gewend. Bompa blijft daar hangen."

Koen geeft aan geluk te hebben met de mensen rondom hem. "Die hebben me heel erg geholpen om in te burgeren. Ann Van Elsen woont niet zo ver van ons. En ik ga mee fietsen met het clubje waarbij haar man zit", aldus Koen Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.