Koen Wauters maakt zich bedenking over Zita en Nono: "Ik hoop dat het voldoende is geweest"
COS

Koen Wauters en Valerie De Booser kregen twee kinderen samen. Nono Wauters wordt binnenkort zestien, Zita mag in oktober al achttien kaarsjes uitblazen.

Zita Wauters mocht tijdens haar jonge leven onder andere al proeven van spelen in een musical en kreeg een eigen programma op Ketnet. Met haar 143.000 volgers op Instagram mag Zita zich ook een influencer noemen.

Zita en Nono zijn in een compleet andere wereld opgegroeid dan hun vader. Koen hoopt dat hij zijn kinderen genoeg tools heeft gegeven om met beide voetjes op de grond te blijven wanneer ze straks volwassen zijn.

Die tools kreeg hij zelf ook. Zijn ouders waren erg down to earth. "Wij zijn ook groot geworden in een rijhuis waar we met drie op een kamer sliepen en het badwater hergebruikten", vertelt Koen in Gazet van Antwerpen.

"Mijn kinderen hebben een heel andere kindertijd gehad. Of hen dat ook zal wapenen, zal moeten blijken. Ik hoop dat het voldoende is geweest. Ik zie hen allebei doodgraag, voor mijn kinderen doe ik alles", besluit Koen Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.