Koen Wauters laat in z'n portemonnee kijken: "Dit verdien ik met Clouseau"
COS
Koen Wauters laat in z'n portemonnee kijken: "Dit verdien ik met Clouseau"
Foto: GoPlay

Koen Wauters kennen we in de eerste plaats als zanger bij Clouseau. Daarnaast is hij natuurlijk ook al meer dan dertig jaar aan de slag voor televisie.

Het zal veel fans van Koen Wauters niet verbazen wanneer hij zegt dat hij met tv meer verdient dan met Clouseau. Met albums maken verdienen artiesten niet zoveel. Het is eigenlijk alleen met optredens dat er geld te verdienen valt.

Maar optredens zijn niet goedkoop voor artiesten. "Wij willen absoluut naar buiten komen met een grote show", zegt Koen in de podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' van Qmusic. Maar... dat kost geld.

"Onze muzikanten moeten goed betaald worden, we maken daar een punt van. Dus wat blijft er over aan het einde van de rit, na een concert van Clouseau in pakweg De Roma? 5000 euro of zoiets", onthult Koen.

Dat moet dan nog eens gesplitst worden tussen Koen en zijn broer Kris Wauters. En dan volgen er belastingen. "Uiteindelijk is dat niet zo waanzinnig veel", besluit de zanger. Al beseft hij wel: "Het is nog altijd goed betaald, hé. Maar het is niks in vergelijking met écht rijke mensen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.