Koen Wauters komt met verrassend nieuws op de proppen: "Beetje een primeur"
COS
Koen Wauters komt met verrassend nieuws op de proppen: "Beetje een primeur"
Foto: GoPlay

Clouseau staat al meer dan dertig jaar op het podium. Met 'Anne', 'Dansen' en 'Daar gaat ze' brak de groep van Koen Wauters en Kris Wauters door in Vlaanderen

Na twee lastige coronajaren, mochten Koen Wauters en broer Kris Wauters het afgelopen jaar weer een stuk vaker spelen. Ze speelden op festivals en hadden ook een eigen tournee langs verschillende zalen om hun album 'Jonge Wolven' voor te stellen. 

Bij MNM kreeg Koen afgelopen week een dilemma voorgeschoteld: Sportpaleis of een festival. "Sportpaleis", klinkt het resoluut bij Koen. "Het is echt een moeilijk dilemma, want festivals zijn de max. Als het lekker weer is en de mensen zijn uitgelaten, je ziet ook nog andere artiesten, da's altijd leuk backstage."

"Wij hebben een fantastische zomer achter de rug. Maar Sportpaleis is zeer nostalgisch en ik denk wel dat we het nog gaan doen ook. Sowieso volgend jaar, 1 april: 'Back to the 80s, 90s & nillies', wij hebben al die decennia meegemaakt", zegt Koen.

Of het ook echt het plan is om binnenkort met een Clouseau-show in het Sportpaleis te staan? "Ja. Eigenlijk wel. Het is een beetje een primeur. Maar het gaat nog lang duren. Het is nog even", zegt Koen. "2024?", vraagt Sander Gillis. "Hmm", klinkt het veelbetekenend bij Koen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.