Koen Wauters kan het niet geloven van dochter Zita Wauters: "Meen jij dat?"
COS
Koen Wauters kan het niet geloven van dochter Zita Wauters: "Meen jij dat?"
Foto: Photonews

Koen Wauters en Kris Wauters hebben met Clouseau hun veertiende album uitgebracht. 'Jonge Wolven' stelden ze onlangs in een intieme showcase voor. Die werd donderdag uitgezonden op Eén.

In de zaal bij de showcase heel wat fans, maar ook vrienden, collega-artiesten en familie. Op een bepaald moment moet Koen Wauters het wel even stellen zonder zijn dochter Zita Wauters in de zaal.

"Op een gegeven moment is Zita weggegaan uit de zaal", vertelt Siska Schoeters aan Koen en Kris Wauters. "Ik weet niet of je dat hebt gezien? Bij het nummer 'Nu Gaat Het Gebeuren'." Koen kan het niet geloven: "Meen jij dat?", vraagt hij.

"Ik dacht eigenlijk dat ze het te gênant ging vinden om haar vader te horen zingen over een trio", bedenkt Siska zich. "Nee... Weet je wat ze wél gênant vinden - los van de inhoud van een nummer? Als ik met mijn gat begin te zwaaien. Dan zeggen ze: 'Papa, please, alsjeblieft.'", geeft Koen toe.

"Papa is een jonge wolf. Het is niet dat ze mij verbieden om ooit nog contact te hebben... Een triootje, dat zou ik zo nog niet durven zeggen. Alleszins als ze mij maar niet betrappen", besluit Koen Wauters.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.