Koen Wauters heeft bekend petekind: "Maar ik weet dat ik een totaal afwezige peter ben geweest"

door: COS
Koen Wauters in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: GoPlay

Eerder deze week kwam Clouseau langs bij 'De Cooke & Verhulst Show'. Ook het gloednieuwe MNM-duo Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert waren diezelfde avond van de partij.

Opvallend: Robin Keyaert, de zoon van Ingeborg, en Koen Wauters hebben een band. Koen is namelijk de peter van Robin. Da's iets wat James Cooke (en waarschijnlijk vele met hem) niet wist. "Ik heb het ook lang niet geweten", grapt Koen.

"Toen ik peter werd van Robin heb ik eigenlijk nooit beseft dat ik peter werd. Ik weet zelfs niet meer hoe dat gegaan is. 'Natuurlijk word ik peter', zei ik tegen Ingeborg en Roland, mijn beste maat toen. Dat was de evidentie. Ik heb nooit echt beseft van dat heeft dat en dat en dat als gevolg."

Stereo en studiekeuze

"Er wordt toch iets verwacht van een peter. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik weet dat ik een totaal afwezige peter ben geweest", geeft Koen met enige schroom toe. "Nee, nee, Koen. Op mijn twaalfde verjaardag heb je mij een stereo cadeau gedaan. En dan heb ik je zestien jaar niet gehoord", grapt Robin.

Van een peter wordt ook wel verwacht dat die instaat voor de opvoeding van het kind, mocht er iets met de ouders aan de hand zijn. "Daar hebben ze duidelijk in die tijd niet bij stilgestaan toen ze dat aan mij vroegen."

Toen er stress was over de studiekeuze van Robin kwam mama Ingeborg wel met haar zoon naar Koen. "En dan kan ik wel iets zeggen wat dan wel nuttig geweest is. Maar hoe zeer afwezig ik was, des te fier ben ik op Robin, want Robin is echt een fantastische kerel. Supergetalenteerd", aldus Koen Wauters.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!