Koen Wauters geschrokken van zijn vader: “Kwam heel hard aan wat hij zei”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters zag een einde komen aan zijn huwelijk met Valerie De Booser. Gelukkig zijn er nog zijn twee kinderen Zita en Nono.

Koen Wauters was vooraan de twintig toen hij bekend raakte. “VTM is gestart in 1989 en dat jaar was ook Anne de zomerhit”, herinnert Koen zich nog goed in ‘De Zomer Van’.

“Ik was vooraan in de twintig en te jong om te beseffen wat er allemaal aan het gebeuren was. In die periode met Clouseau ging het er ook gewoon over. Mensen die begonnen roepen en flauw vielen. Ja, dan denk je van ‘we zijn goed bezig’. Het is niet makkelijk om jezelf dan staande te houden.”

“Ik ben daar ook niet altijd in geslaagd”, bedenkt Koen zich. “Ik herinner me een aflevering van ‘Klasgenoten’. Ik zag daar mijn schoolmakkers terug met wie toen nog maar net op de schoolbanken had gezeten.”

"Kwam hard aan wat vader zei"

De vader van Koen had het programma ook gezien. Die vond het niet oké hoe zijn zoon zich daar gedroeg. ‘Ik herkende mijn eigen zoon niet meer’, zei hij. Dat kwam hard aan”, gaat Koen verder.

“Ik ben terug op zoek gegaan naar mezelf. Back to the roots. Ik ben ook maar een zanger, zo speciaal is dat allemaal niet.”