Koen Wauters en Valerie De Booser hebben fantastisch nieuws over dochter Zita Wauters
COS
Koen Wauters en Valerie De Booser hebben fantastisch nieuws over dochter Zita Wauters
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Het ex-koppel heeft nu fantastisch nieuws over hun dochter.

Op sociale media was het de afgelopen dagen een verzameling aan trotse ouders en opgeluchte kinderen. Heel wat kinderen gaan in september naar het middelbaar onderwijs, 18-jarigen zijn dan weer net afgestudeerd. Ook Zita Wauters.

Zita mocht donderdagavond haar diploma in ontvangst nemen. Ze studeerde humane wetenschappen aan het Erasmus in De Pinte. Op haar proclamatie werd Zita natuurlijk vanuit het publiek aangemoedigd door haar trotse ouders.

"In het midden in het groen, met diploma in haar achterzak. Dikke proficiat, Zita", schrijft Koen op Instagram Stories. Valerie deelt een filmpje waarop Zita's naam wordt afgeroepen. Haar eerste en laatste schoolfoto worden getoond. "Moeder emo natuurlijk. Zo trots", zegt Valerie.

Zita gaat geen rustige zomer tegemoet. Ze gaat meteen aan het werk. Het afgelopen jaar werd ze intensief begeleid tijdens de VRT Academy. Dit jaar zal ze meewerken aan 'Zomerhit'. Zita zal voor een exclusieve blik achter de schermen zorgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.