Koen Wauters duidelijk over dochter Zita: “Ik wil dat niet”
PMN
Koen Wauters duidelijk over dochter Zita: “Ik wil dat niet”
Foto: Photonews

Zita Wauters wordt zondag zestien jaar. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser is niet meer uit de media weg te slaan.

Löic Van Impe zijn ouders waren zelf ook actief in de horeca. De ouders van Löic hadden een traiteurszaak. Het gezin beleefde zo een moeilijke periode.

“Mama heeft pech gehad met mijn vader. Toen ze uit elkaar gingen, stond ze er alleen voor om de traiteurszaak draaiende te houden”, licht Löic toe in TV-Story. “Het was niet makkelijk voor haar, zeker niet met een puber die zotte dingen begint te doen.”

“Dat was een rollercoaster en ik denk dat ze toen de emotieknop heeft omgedraaid. Er was geen tijd voor gevoelens. Ik denk dat ik daardoor ook mijn emoties afblok. We wonen samen in een kangoeroewoning. We hebben een goeie band, maar kunnen ook pittige discussies voeren.”

“Ja, ik heb ook nog altijd een goede band met mijn vader. Ik heb met niemand ruzie, daar is het leven te kort voor. Ongelukkig zijn is tijdverlies, het zonnetje schijnt en de dag plukken, dat is belangrijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.