Koen Wauters doet verrassende vaststelling over zijn kinderen Zita en Nono door Gert Verhulst
COS

Koen Wauters trok onlangs met zijn zoon Nono Wauters naar New York City. Het werd een tripje zonder Zita Wauters, die met haar vriendje op vakantie was.

Koen Wauters sprak dinsdag in 'De Cooke & Verhulst Show' vol enthousiasme over het leuke reisje met zijn zoon. Het was een van de eerste reizen na de scheiding, dus zonder Zita en Nono's mama Valerie De Booser.

"Bij mijn scheiding is de band met mijn kinderen enorm veranderd en eigenlijk sterker geworden. Is dat bij jou ook zo?", vroeg Gert Verhulst aan Koen. "Ja, maar ik weet niet of dat per se met die scheiding te maken heeft", bedacht Koen zich.

"Nono wordt zestien, Zita wordt achttien. Sowieso zou die band sterker of toch anders worden. De band met mijn kinderen is, vind ik, altijd fantastisch geweest", zegt Koen. Al stelt hij alsnog vast: "Misschien nog iets sterker toch."

"Je bent zo bekommerd om die gasten en leeftijd doet er niet toe. Misschien zelfs integendeel: hoe ouder ze worden, hoe moeilijker ze het wellicht zullen hebben met een scheiding. Ze hebben veel meer een mening erover dan als kind", aldus Koen Wauters.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.