Koen Wauters: “Dat worden losers voor de rest van hun leven”
PMN
Koen Wauters: “Dat worden losers voor de rest van hun leven”
Foto: Eén

Koen Wauters heeft last gehad van het BV zijn. Vooral in de beginperiode van Clouseau moest hij er aan wennen.

Op een draaidag voor ‘Familie’ arriveert Werner De Smedt rond zeven uur 's morgens in de studio’s in Lint. Hij gaat altijd eerst nog snel fitnessen voor hij plaatsneemt in de schminkstoel. “We hebben een compleet uitgeruste fitnesszaal naast de studio. Heerlijk om zo fris en vol energie aan de werkdag te beginnen.”

“Ik moet me soms wat intomen, want ik durf keihard tegen mijn limieten aan te lopen", beseft Werner. "Als ik overdrijf, kan ik soms dagen amper nog m’n ene voet voor de andere zetten. Dat kan ik me als acteur niet permitteren. En ja, de leeftijd, hé. Ik kan niet meer aan wat ik als dertiger wel kon.”

Werner sport niet alleen op het werk. Hij trekt ook naar een publieke fitness, en daar heeft hij een goede reden voor. “Ik vind het niet erg dat mensen daar een babbeltje komen slaan. Het helpt me om wat vlotter sociale contacten te leggen. Ik kan me soms erg ongemakkelijk voelen in een gezelschap zolang het ijs niet is gebroken. In een fitness heb je direct iets gemeenschappelijks om over te praten en dat maakt het voor mij veel gemakkelijker.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.