Koen Wauters bezorgd over zijn kinderen: "Valerie heeft geprobeerd dat in de hand te houden"
LHX
Koen Wauters bezorgd over zijn kinderen: "Valerie heeft geprobeerd dat in de hand te houden"
Foto: GoPlay

Koen Wauters en zijn ex Valerie De Booser hebben samen twee kinderen, Zita en Nono. Net zoals andere tieners spenderen zij heel wat tijd op sociale media. 

Koen Wauters toont zich bezorgd over de effecten van sociale media op zijn kinderen. Op Radio 2 vergelijkt hij zijn eigen jeugd met die van zijn kinderen.

"Vroeger zag je gewoon iemand, je zei er iets tegen en je kreeg een weerwoord. En als het je niet aanstond, kon je het uitpraten. Nu krijg berichten je van eender wie, eender waar, op eender welk moment van de dag... Ik vind het echt overweldigend veel", klaagt hij.

Hij herinnert zich hoe hij zelf vroeger rustig buiten kon gaan spelen zonder aan iets anders te denken. Dat is bij Zita en Nono wel anders. "Constant moeten ze er zijn, wakker zijn, erbij horen. Dat is zo vermoeiend voor die gasten, vind ik."

Hij vindt het bovendien erg moeilijk om hun socialemediagebruik te controleren. "Ik heb dat heel snel losgelaten", geeft hij toe. "Valerie is daar veel strenger in geweest. Ze heeft geprobeerd dat in de hand te houden."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.