Koen en Kris Wauters nemen drastisch besluit over Clouseau
COS
Koen en Kris Wauters nemen drastisch besluit over Clouseau
Foto: Photonews

Koen Wauters en Kris Wauters gaan met Clouseau een rustige zomer tegemoet. Er staan verrassend genoeg maar weinig optredens op de planning dit jaar.

Eén concert in Asse en een paar festivals in Nederland, zo ziet de agenda van Clouseau er deze zomer uit. Dat blijkt een bewuste keuze van Kris Wauters en Koen Wauters, nadat ze de voorbije twee jaar zowat overal hebben gespeeld.

Eerst was er de 'Tweesprong'-tournee en daarna 'Jonge Wolven'. "Een pauze is daarom wel aangewezen", zegt Kris aan HLN. "We willen niet dat het publiek ons beu wordt en moeten het ook voor onszelf fris houden."

Volgend jaar wordt ook een feestjaar. Clouseau bestaat dan 40 jaar. "We weten nog niet hoe we dat jubileum gaan vieren, maar we gaan dan ongetwijfeld veel spelen. Deze rustige periode is dus enkel een stilte voor de storm."

Fans hoeven niet te vrezen voor een afscheid. "Koen en ik hebben nog nooit gedacht: 'Oei, nu is het misschien tijd om te stoppen'. Ook nu niet. We hebben altijd kunnen doen wat we graag doen. Onze goesting is daardoor nooit verdwenen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.