Koen Crucke scoort met zijn nieuwe single ‘1 Leven Lang’: “Mensen zullen verrast geweest zijn”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Er is heel goed nieuws voor de fans van Koen Crucke. De zanger heeft een nieuwe single uit.

“Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe single ‘1 Leven Lang’. Die is geschreven door Frederik Cornelis en Elias Smekens. Zij hebben me gevraagd om het te vertolken. Het liedje is een levenslied en doet soms zelfs denken aan een smartlap", legt Koen uit aan Showbizz24.

“In het begin heb ik me afgevraagd of het wel iets voor mij was, omdat ik me daar nog nooit voorheen aan gewaagd heb. Het is een mooi verhaal dat mij stilaan veroverd heeft zodat ik het met hart en ziel kon zingen.”

“Het verhaal gaat uiteraard over de liefde. Ik vertel over iemand die vraagt om een heel leven lang bij hem te blijven. Van kind tot puber over ouder tot op een heel hoge leeftijd. Ook uitgedrukt in tijd van een nacht, dag, week tot een heel leven. De klok blijft steeds doortikken.”

De klok blijft een heel leven doortikken

“De videoclip is opgenomen in het Horlogerie Museum in Mechelen. Je ziet diverse uurwerken, klokken en horloges die ongenadig verder tikken. Het heeft een mooie inhoud, anders zou ik het nooit gezongen hebben.”

“Volgens mij is het ook goed aangeslagen bij het publiek, want ik heb het al op de radio gehoord en het staat in de Top10 van MENT. Mensen zullen wel verrast geweest zijn, omdat ze me in dit genre nog nooit hebben horen zingen.”

“Ik hoop om in de toekomst nog meer van dit soort liedjes te mogen brengen. Het hele project is gemaakt tijdens de lockdown en daar heb ik mij enorm aan kunnen optrekken.”