Koen Crucke na zijn gedwongen 'Samson'-exit: "Of ik het Gert Verhulst kwalijk neem?"
COS
Koen Crucke na zijn gedwongen 'Samson'-exit: "Of ik het Gert Verhulst kwalijk neem?"
Foto: Photonews

Koen Crucke zal niet langer op het podium te zien zijn bij 'Samson & Marie'. Er wordt voorkeur gegeven aan nieuwe personages brandweerman Bill en bakkerin Florentine.

Koen Crucke kreeg enkele maanden geleden al te horen dat zijn personage meneer Spaghetti niet zou terugkeren in de komende zomer- en kerstshows van 'Samson & Marie'. Dat de Burgemeester (Walter De Donder) wel aan boord mag blijven, kon op onbegrip rekenen van Koen.

Opvallend is dat het niet Gert Verhulst - met wie Koen goed bevriend is - was die hem het slechte nieuws bracht. "Gert bemoeit zich al een hele tijd niet meer met 'Samson & Marie'. Het zijn de programmabazen die mij hebben ingelicht, en niet Gert zelf. Maar dat had ik ook niet verwacht", zegt Koen in Dag Allemaal.

"Of ik hem dat kwalijk neem? Helemaal niet. Gert heeft het druk met de herneming van 'Vergeet Barbara', en kan zich niet met alles tegelijk bezig houden. Maar ik ben er zeker van dat ik een van de volgende dagen een telefoontje van hem krijg", besluit Koen Crucke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.