Koen Crucke geeft het goede voorbeeld als het coronavaccin er is

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Koen Crucke heeft een vraag gekregen van zijn volgers in België en Nederland. En hij praat ook over het coronavaccin.

“Tijdens de eerste lockdown heb ik elke dag om zes uur ‘s avonds live een liedje gezongen op Instagram”, zegt Koen Crucke aan Showbizz24. 

“Mijn volgers vanuit België en Nederland hebben de vraag al gesteld om dat tussen kerst en nieuw ook elke dag opnieuw te doen. Ik denk dat ik dat weer ga zingen voor hen, zeker als er geen alternatieven zijn tijdens de komende kerstperiode.”

“Dan heb ik ook weer iets om handen, want ik pak die dagelijkse opnames echt professioneel aan. Ik selecteer een liedje, bereid me voor, repeteer het en dan treed ik online op voor mijn fans. Ik kan er echt van genieten om dit te doen.”

“Je krijgt tijdens je optreden ook al onmiddellijk reacties: dank je wel, hartjes, ... en dat doet zo’n deugd, daar leeft een artiest voor.” 

Vaccineren

“Ik hoop dat er snel een vaccin is, zodat het normale leven weer zijn gang kan gaan. Ik laat mij in elk geval vaccineren vanaf het moment dat het mag en kan. “

“Ik laat me trouwens in het najaar ook al jaren vaccineren tegen de griep. Toen ik onder vast contract was in de opera en heel veel rollen moest zingen binnen eenzelfde theaterseizoen was ik erg bang om ziek te worden. Dus laat ik mij al 40 jaar vaccineren. Dat geeft me een veiliger gevoel.”
 

Tags