Kobe Ilsen klapt uit de biecht over Viktor Verhulst: "Niet meer te genieten"
COS
Kobe Ilsen klapt uit de biecht over Viktor Verhulst: "Niet meer te genieten"
Foto: Photo News

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zijn deze week naast dj-duo ook een radioduo. Deze week presenteren ze 'Viktor & Kobe Showtime' op MNM.

Afgelopen weekend was een geweldig weekend voor sportfans: we zagen de Belgian Cats goud winnen op het EK basketbal, maar er was ook het BK wielrennen. Viktor Verhulst heeft - als grote wielerfan - Remco Vanevenepoel de Belgische driekleur zien veroveren.

Kobe Ilsen klapt vervolgens uit de biecht: "Ik heb met jou al eens naar het wielrennen gekeken, ook eens naar het voetbal. En dan valt mij onmiddellijk op dat jij onwaarschijnlijk woest kan worden als de persoon die jij leuk vindt, niet wint", zegt hij.

"Ik moet wel zeggen, ik ben daar met ouder te worden een beetje in gekalmeerd", nuanceert Viktor meteen. "Ik weet nog dat we ooit in Sicilië op vakantie waren samen en de Belgen speelden op een EK of een WK en jij was niet meer te genieten."

"Ik weet het, maar ik heb dat kunnen loslaten ondertussen", verklaar Viktor. "Ouder worden heeft ook z'n voordelen, bijvoorbeeld meer rust vinden in soms banale zaken, want het blijft iets banaals, hè, voetbal."

Meer nieuws

Meer nieuws

.