Kleinzoon Danny Fabry in de cel: Zanger wil maar één ding kwijt over de situatie

Danny Fabry (74) heeft in de media iets schokkends vernomen over een familielid. 'De telefoon huilt mee'-zanger wil er amper woorden over kwijt.   

Glen Wouters, die op TikTok beter bekend is als Glen Van Ranst, zit in de cel op verdenking van zedenfeiten. Glen zou (minderjarige) meisjes tot prostitutie hebben gedwongen. Opvallend is dat Glen de kleinzoon is van zanger Danny Fabry

"Ik kén die jongen niet", is het enige wat Danny kwijt wil aan HLN over de zaak rond Glen Wouters (29). Hoewel Glen de kleinzoon is van Danny, liegt de zanger niet. De twee hebben namelijk nooit een band gehad. 

Dat is het gevolg van een familieruzie. Toen Danny Junior vader werd van Glen, was hij nog minderjarig. De voogdij van het kind ging volledig naar de moeder. Daarom kreeg Glen ook een andere achternaam en is de band met grootvader Danny onbestaande. 

Danny Junior heeft zelf amper contact met zijn zoon. Hij had het ook niet zien aankomen toen hij het nieuws vernam in de media. "Ik val uit de lucht. Maar als hij zich verbrand heeft, zal hij op de blaren moeten zitten", aldus de vader van de verdachte.  

Meer nieuws

Meer nieuws

.