Klaasje Meijer wil nog wat kwijt aan Hanne Verbruggen na zwangerschapsnieuws
COS
Klaasje Meijer wil nog wat kwijt aan Hanne Verbruggen na zwangerschapsnieuws
Foto: Photonews

Vorige week kwam er via sociale media fantastisch K3-nieuws. Hanne Verbruggen verwacht samen met haar echtgenoot Jorn Sarens een eerste kindje.

Enkele weken geleden kwam het nieuws dat Marthe De Pillecyn in het huwelijksbootje was gestapt. Dat deed de meisjes van K3 vragen krijgen over de volgende stap in hun relaties: kindjes. Bij Hanne klonk toen dat er wel een kinderwens was, maar dat die nog niet voor meteen zouden zijn.

Met een foto van een 'Baby Sarens'-rompertje en de boodschap "Meet and greet, december 2022" kondigden Hanne en Jorn aan in verwachting te zijn van een eerste kindje. Het koppel mocht meteen honderden felicitaties in ontvangst nemen. Zo waren er ook mooie boodschappen van verschillende bekende vrienden.

Marthe reageerde met een aantal feestelijke emoji's. "Zo zo blij en trots! I will be there every step of the way", klonk het bij Julia Boschman. "Mooiste avontuur van je leven... Geniet ervan", klonk het bij Kathleen Aerts. En ook Studio 100-collega Marie Verhulst reageert enthousiast.

Hanne mocht ook een mooie reactie van Kristel Verbeke: "Nog eens proficiat, lieve schatten! Zo blij voor jullie." En ook Klaasje Meijer wou nog wat kwijt aan haar ex-collega en vriendin. "Kippenvel all over the place! Ik zei het ook al tegen je: zó blij voor jullie... Heel bijzonder! Geniet van de komende tijd."

https://www.instagram.com/p/CennkHCrKUb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.