Klaasje stopt bij K3 Klaasje Meijer verrast: “Daarom droom ik niet van solocarrière als zangeres”
COS
Klaasje Meijer verrast: “Daarom droom ik niet van solocarrière als zangeres”
Foto: Photonews

Klaasje Meijer maakte dinsdag bekend dat ze een punt zet achter haar K3-carrière. Ze blijft nog een jaartje en in de tussentijd wordt er gezocht naar een opvolg(st)er.

Klaasje werd deze ochtend opgebeld door Qmusic. Ook Regi was in de studio en had een prangende vraag voor Klaasje: “Ga je nog zingen of ben je er helemaal klaar mee?” Klaasjes antwoord is erg verrassend.

“Ik sluit niks uit. Op dit moment heb ik zoiets van: ‘Het lijkt me hartstikke leuk’, maar aan de andere kant vind ik dwarsfluit natuurlijk ook heel leuk”, aldus Klaasje.  “Tussen de lijnen lees ik dat zangeres zijn dan toch misschien niet je hoofdpassie is of vergis ik mij?”, merkt Regi op.

“Ik droom niet echt van een solocarrière als zangeres of zo, omdat ik mezelf niet enorm goed vind daarin”, legt Klaasje uit. “Dwarsfluit is natuurlijk ook wat ik gestudeerd heb. Daar voel ik me dan ook net iets zekerder over.”

Toch ligt de toekomst voor Klaasje nog helemaal open. “Ik ga vooral even afwachten wat er op me afkomt, keihard genieten van dit laatste jaar en ik sta gewoon open voor nieuwe uitdagingen.” Wie weet horen we Klaasje binnenkort mét dwarsfluit op een plaat van Regi. Hij ziet het alvast zitten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.