Klaasje Meijer neemt ingrijpend besluit over haar leven
COS
Klaasje Meijer neemt ingrijpend besluit over haar leven
Foto: Play4

Klaasje Meijer besloot zo'n twee jaar geleden dat ze zou stoppen als K3'tje. In februari van 2021 maakte ze haar beslissing bekend.

Klaasje Meijer vertelde enorm genoten te hebben van haar vijf jaren als K3'tje naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Ze vertelde dat ze het tijd vond om haar vleugels uit te slaan en haar horizon te verbreden.

Klaasje wou weer meer met klassieke muziek aan de slag gaan. Daarnaast ontdekte ze als K3'tje ook haar interesse voor acteren. Die is ze volop aan het verkennen in verschillende projecten.

Onlangs zagen we dat Klaasje in België vertoefde bij DPG Media. In welk programma ze binnenkort te zien zal zijn, is niet duidelijk. Wie weet zien we haar wel als gastpanellid in 'The Masked Singer'.

Opvallender is misschien wel wat Klaasje vervolgens deelde op sociale media. De Nederlandse blondine is momenteel in Londen. Daar is ze duidelijk niet voor een citytripje. "Twee maanden, hier gaan we", klonk het bij Klaasje.

Best een ingrijpende beslissing van het voormalige K3'tje. Wat Klaasje twee maanden zal doen in Londen, vertelde ze niet. Het zou kunnen dat ze er een acteeropleiding zal volgen. Voormalige 'Thuis'-actrice Moora Vander Veken deed dat eerder ook al.

Meer nieuws

Meer nieuws

.