Klaasje stopt bij K3 Klaasje Meijer neemt drastische keuze na afscheid K3: "Laat ze wel duidelijk merken zo"
COS
Klaasje Meijer neemt drastische keuze na afscheid K3: "Laat ze wel duidelijk merken zo"
Foto: Photonews

Afgelopen weekend zorgde voor emotionele beelden. Klaasje Meijer nam afscheid als K3'tje bij haar laatste 'Dromen'-concert.

Klaasje Meijer kondigde haar afscheid bij K3 aan in februari. Afgelopen weekend rondde ze haar (voor)laatste K3-concert af tijdens de allerlaatste 'Dromen'-show in Groningen. Op 6 november staat ze voor de laatste keer naast Hanne en Marthe tijdens 'Back To The 90s & Nillies'.

Volgers is nu opgevallen dat Klaasje 'K3' uit haar Instagrambio heeft gehaald. Wanneer ze dat deed is niet helemaal duidelijk. "Ze laat het wel duidelijk merken dat ze blij is dat ze weggaat", merkt iemand op Twitter op.

De opmerking die Klaasje vorige week maakte tijdens 'De Slimste Mens Ter Wereld', maakte dat ook al enigszins duidelijk. "Ik ben blij dat ik het niet meer hoef te zingen", zei ze toen gevraagd werd 'Pina Colada' te zingen.

"Wel begrijpelijk, ze wil vooruit met haar leven en haar beslissing is gemaakt, maar ze is contractueel gebonden aan nog even K3 zijn - natuurlijk updatet ze haar 'LinkedIn' en cv meteen", aldus nog iemand.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/GenoviaTwain/status/1455146271795204102

https://twitter.com/baardvrouw/status/1455148144937865220

Meer nieuws

Meer nieuws

.