Klaasje Meijer moet nog iets kwijt aan Marthe en Hanne op erg bijzondere dag
COS
Klaasje Meijer moet nog iets kwijt aan Marthe en Hanne op erg bijzondere dag
Foto: VTM

Vanavond zal Klaasje Meijer nog één keer knallen naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Dat doen ze in het Sportpaleis tijdens 'Back to the 90's & Nillies' van MNM.

Het allerlaatste optreden van Klaasje Meijer bij K3 vindt plaats op een symbolische dag. Op 6 november 2015, exact zes jaar geleden, werden Klaasje, Hanne en Marthe namelijk aangeduid als de opvolgers van Karen, Kristel en Josje. 

Op Instagram wil Klaasje haar vriendinnen nog een laatste keer uit de grond van haar hart bedanken. "Lieve Marthe en Hanne, wat ben ik jullie toch ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie me hebben geleerd, jullie liefde en vriendschap", schrijft Klaasje.

"Ik ben dankbaar voor hoe wij ons hebben mogen ontwikkelen tot de vrouwen die we zijn. Ik ben, zoals zussen dat zijn, ongelofelijk trots op jullie. Ik wens jullie echt het aller-, allerbeste in de jaren die gaan komen."

"Ik weet zeker dat we elkaar op de voet zullen volgen en ik zal onze ‘K3-jaren’ altijd in mijn hart bij me dragen", aldus Klaasje. "Vandaag treden we op, met ons drietjes, voor de allerlaatste keer in het Sportpaleis. We gaan knallen!"

https://www.instagram.com/p/CV7otxTMqcX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.