Klaasje Meijer heeft groot nieuws aan te kondigen
COS
Klaasje Meijer heeft groot nieuws aan te kondigen
Foto: Instagram @klaasje_meijer

Klaasje Meijer kondigde begin 2021 haar vertrek bij K3 aan. In november werd de Nederlandse opgevolgd door Julia Boschman.

Na vijf jaar bij K3 merkte Klaasje Meijer dat ze graag andere horizonten wilde verkennen. Zo is ze klassiek geschoold in dwarsfluit en merkte ze doorheen de jaren dat acteren haar enorm interesseerde.

In haar laatste K3-jaren volgde Klaasje de opleiding Camera Acteren aan de Amsterdam Film School. Die rondde ze met glans af. Recent trok Klaasje ook naar Los Angeles voor een acteeropleiding.

"Toen ik in LA was, kwamen er nieuwe plannen... Momenteel ben ik weer veel bezig met muziek, mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Ik ben happy dat ik mag doen wat ik wil en zijn wie ik ben. En dat is mede dankzij jullie allemaal", liet Klaasje eerder deze maand nog weten op Instagram.

Klaasje is vaak in België is voor projecten en premières. Zo woonde ze vorige week de première van de theaterkomedie 'Aangespoeld' bij. "Voor volgend jaar zijn er theaterplannen in Nederland en België", verklapte het ex-K3'tje aan HLN. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.