Klaasje Meijer diep bedroefd na zwaar verlies: Hanne Verbruggen steekt ex-collega hart onder de riem
COS
Klaasje Meijer diep bedroefd na zwaar verlies: Hanne Verbruggen steekt ex-collega hart onder de riem
Foto: Photonews

Klaasje Meijer besloot in 2021 te stoppen als K3'tje. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn dansen en zingen nu al meer dan een jaar samen met Julia Boschman.

Klaasje Meijer had het afgelopen jaar heel vaak geweldig nieuws te delen. Na haar K3-carrière focuste ze zich onder meer op haar acteeropleiding, ging ze al als actrice aan de slag en was ze te zien in verschillende programma's.

Nu heeft Klaasje voor het eerst in lange tijd droevig nieuws te delen met haar volgers. "Afscheid genomen van onze grote lieve vriend. R.i.p. Nero", schrijft Klaasje bij een foto van de golden retriever van het gezin.

Klaasje wordt overladen met steunreacties. Volgers wensen Klaasje veel sterkte toe. "Zo pijnlijk, veel sterkte lief", klinkt het. "Oh nee vreselijk! Sterkte voor jou, je ouders, je zussen en je broer. Wat een verdriet."

"Afscheid van een trouwe metgezel valt altijd heel zwaar", weet een volger. Ook Hanne Verbruggen reageert. Ze laat een droevige emoji en een hartje achter voor haar ex-collega en goede vriendin.

https://www.instagram.com/p/CnkCA3Hqnxt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.