Kippenvel! Xandee beleeft bijzonder ontroerend moment bij 'Tien Om Te Zien'
COS
Kippenvel! Xandee beleeft bijzonder ontroerend moment bij 'Tien Om Te Zien'
Foto: Photonews

Dinsdagavond mocht 'Tien Om Te Zien' een bijzondere gast uit het buitenland ontvangen. Niemand minder dan Ruslana, die in 2004 het Eurovisiesongfestival won, kwam haar hit 'Wild Dances' brengen.

Achter de schermen mocht Ruslana zich aan een erg bijzondere ontmoeting verwachten. Sandy Boets, die in 2004 als Xandee deelnam aan het Eurovisiesongfestival met '1 Life', kwam haar 'Eurovision'-collega een bezoekje brengen. Het zorgde voor een ontroerend weerzien.

Op HLN zien we beelden van het aangrijpende moment. "Toen ik naar Eurovision ging in 2004, keek mijn echtgenoot Oleksandr naar alle andere kandidaten. Hij liet me het lied van Xandee horen en zei: 'Ruslana, relax, zij heeft een fantastische stem. Ik denk dat 'Wild Dances' tweede zou kunnen worden.'"

"Ik herinner me de eerste repetitie, toen Xandee optrad. Ik dacht: ja, zij is echt geweldig", vertelt Ruslana in het filmpje van HLN. "Elke keer dat ik de afgelopen twintig jaar België bezocht, vroeg ik aan mijn manager: 'Hoe zit het met Xandee? Ik zou haar graag weer ontmoeten.' Dit is de eerste keer dat we elkaar terugzien."

Ruslana wilde haar 'sister' maar niet loslaten. "Ik ben zo blij", zei ze. "Ik droom ervan om samen met Xandee op te treden. Eender welk evement, alsjeblieft, nodig ons uit. We zijn klaar om samen op te treden."

Sandy deelde op haar Instagrampagina enkele foto's van het fijne weerzien. "Na bijna 20 jaar eindelijk elkaar terug gezien! Wat een leuke ontmoeting met Ruslana. Een topvrouw, die nog steeds in het door oorlog geteisterde Kiev/Oekraïne woont", vertelt Xandee. "Een leuke ontmoeting met een leuke babbel, die nog een vervolg krijgt", belooft ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.