Kinderen van Willy Sommers hebben wondermooie boodschap voor jarige zanger
COS
Kinderen van Willy Sommers hebben wondermooie boodschap voor jarige zanger
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

Het is groot feest in showbizzland. Willy Sommers mag vandaag, op 9 augustus, 70 kaarsjes uitblazen!

Willy Sommers werd in 'Tien Om Te Zien' al in de bloemetjes gezet door zijn collega's. Een heleboel van die collega's schreven ook een briefje of spraken een videoboodschap in op vraag van Het Laatste Nieuws. De mooiste brief is echter natuurlijk van Willy's drie kinderen.

"In deze brief willen we zeggen hoe fier we op je zijn. Een betere papa zouden we ons niet kunnen inbeelden", klinkt het in de brief van Luka, Luna & Annemie. Het drietal zegt enorm hard op te kijken naar Willy, omdat hij van zijn hobby z'n job heeft kunnen maken en die met zoveel passie uitvoert.

"Door je mega drukke agenda zien we je niet zo heel veel deze zomer, maar we hopen echt dat je er enorm hard van aan het genieten bent", klinkt het. "De tijd die we deze zomer samen hebben, is kostbaarder dan ooit."

"We wensen je een hele gelukkige verjaardag. Dat alles wat je nog wilt, mag uitkomen. En alle dingen die je nog wilt doen, zal met ons erbij zijn. Veel kusjes en knuffels. Liefs, Luna, Luka & Annemie." Wondermooi! Wij wensen Willy een erg fijne 70ste verjaardag toe!

Meer nieuws

Meer nieuws

.