Kijkers van 'The Voice Kids' hebben allemaal hetzelfde te zeggen aan K3: "Moeten jullie vaker doen"
COS
Kijkers van 'The Voice Kids' hebben allemaal hetzelfde te zeggen aan K3: "Moeten jullie vaker doen"
Foto: VTM

'The Voice Kids' is er vanavond weer met een vierde reeks Blind Auditions. Daarna zullen er ook weer 'The Voice Kids Sessions' verschijnen.

In 'The Voice Kids Sessions' kruipt een coach - of in het geval van K3 coaches - in de studio met één van de jonge talenten. Ze brengen samen dan een cover. De meisjes van K3 zongen na vorige week 'How Ya Doin'?' met hun talent Sien.

Die cover kan op heel veel lof rekenen. Na haar Blind Audition kreeg Sien al veel positieve reacties, maar nu heeft ze er nóg meer fans bij. Ook K3 kan op erg leuke commentaren rekenen.

"K3 zingt zo mooi in het Engels!" En: "De stemmen klinken goed samen! K3 klinkt ook goed in het Engels", laat iemand weten op YouTube. "K3 is veel beter in het Engels", vindt iemand zelfs.

"Prachtig! K3 moet vaker in het Engels zingen, is zo mooi! Jullie vier stemmen passen geweldig bij elkaar", reageert nog een fan. "K3 moet vaak in het Engels zingen, zo goed!", vindt nog iemand. "K3 moet eens een Engels liedje maken. Zo mooi die stemmen in het Engels", aldus nog een fan.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.