Keert Milk Inc. eindelijk terug? Regi mysterieus na aankondiging groot nieuws
COS
Keert Milk Inc. eindelijk terug? Regi mysterieus na aankondiging groot nieuws
Foto: VTM

Regi staat op 22 oktober met zijn show 'Zwaartekracht' in het Sportpaleis. Naast een spetterende show krijgen de toeschouwers ook de ontknoping van 'Regi Academy' live te zien.

Regi Penxten heeft fantastisch nieuws: 'Zwaartekracht' is volledig uitverkocht. Maar liefst 20.400 tickets zijn de deur uitgevlogen. "Het is de eerste keer dat het zo belachelijk vol zit. Absurd", zegt een enthousiaste Regi bij radiozender Qmusic.

De show is nog niet achter de rug of Regi had nóg iets aan te kondigen, want volgend jaar keert hij gewoon terug naar het Sportpaleis. Op 14 oktober 2023 bouwt Regi weer een feestje met 'The Return'. De preregistratie voor de show is geopend.

"Het heet 'The Return', de return van wat?", vraagt een verwarde Vincent Fierens. "Van... dat ik... in het Sportpaleis sta", klinkt het aarzelend bij Regi. "Maar het is toch niet je eerste keer terug in het Sportpaleis?", merkt Vincent terecht op.

"Nee, maar ik vond dat een goeie titel. Niet? Om allemaal nog eens terug te komen?", probeert Regi uit te leggen. "Het klinkt, zeker met de actualiteit van een week geleden, dat Linda terugkomt?" Waarop Regi: "Ik mag daar geen commentaar op geven." Mogen we eindelijk een comeback van Milk Inc. verwachten?

https://www.instagram.com/p/CjGErgssWii/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.