Kato neemt verrassend besluit nadat ze dit nieuws van de dokters te horen krijgt

door: PMN
Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Kato Callebaut van ‘The Starlings’ start het nieuwe jaar met een heel grote uitdaging. Dat maakte ze zelf bekend op haar Instagram.

Kato gaat namelijk trainen om een halve marathon te lopen. Daar heeft ze naar eigen zeggen ook een goede reden voor.

“Enkele jaren geleden kreeg ik te horen van verschillende dokters dat ik nooit een loper ging worden, omdat mijn rug het niet zou aankunnen. Ik had enorm veel last (lees: hernia's, bulgings,..) deed revalidatie en dat hielp tot op een zekere hoogte”, legt Kato uit. 

“Mijn echte verandering kwam toen ik begon te sporten én gezond begon te eten. Stilletjes aan werden mijn spieren sterker, kreeg ik meer energie en voelde ik me ook zekerder. Toen begon ik weer met lopen, op mijn gemak en met een glimlach op mijn hoofd. Ik geniet én heb géén last.” 

“Ik voel dat mijn lichaam nooit sterker is geweest, het moment voelt goed. Deze is voor mij, omdat ik met de nodige verzorging en onderhoud (lees: voeding én spierversterking) dit aankan.” 

"Je lichaam is tot zoveel in staat. Ik luister én volg, op mijn tempo. Tegelijk wil ik géén spiermassa of vet verliezen, daarbij krijg ik ondersteuning. Een update zullen jullie hier wel regelmatig eens kunnen lezen”, besluit Kato.