Kato Callebaut van The Starlings openhartig over miskraam: "Het was de genadeslag"
COS
Kato Callebaut van The Starlings openhartig over miskraam: "Het was de genadeslag"
Foto: GoPlay

Kato Callebaut en Tom Dice waren maandag te gast bij 'De Cooke & Verhulst Show'. Ze deden daar een erg droevige bekentenis.

Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings brengen binnenkort het nieuwe album 'Seaside' uit. Daarop staan erg persoonlijke nummers. De betekenis ervan wou het koppel graag toelichten bij 'De Cooke & Verhulst Show'. Zo blijkt er de afgelopen twee jaar veel gebeurd.

Eerst moest Kato afscheid nemen van haar oma, die haar een beetje had opgevoed. Een jaar later overleed ook Kato's moeder. "In de tussentijd zijn we ook getrouwd, dus het heeft ook heel veel positieve dingen gehad. Maar vlak na de trouw heb ik een miskraam gehad, wat voor mij een beetje de genadeslag was", vertelt Kato.

"Daar was ik even volledig kapot van", geeft Kato toe. Een depressie noemt ze het niet, maar twee maanden lang heeft ze - ondanks het helende karakter van muziek - geen nummers kunnen schrijven. Ook praten over de miskraam lukte Kato een hele tijd niet.

"Het is ook gewoon zo'n groot taboe dat het soms niet lukt en vooral als het helemaal in de beginperiode is. Als je vrienden en familie het nog niet weten, dan zijn er veel mensen die het verzwijgen, omdat het dan misschien voelt als falen, maar het is er wel geweest. Het was wel iets waar we naar uit keken", aldus Kato Callebaut.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.