Kato Callebaut van The Starlings ontzet door vraag die ze krijgt na openhartige getuigenis
COS
Kato Callebaut van The Starlings ontzet door vraag die ze krijgt na openhartige getuigenis
Foto: GoPlay

Kato Callebaut en Tom Dice hebben een paar jaren van extreme emoties achter de rug. Ze moesten heel wat verlies verwerken.

Kato Callebaut moest eerst afscheid nemen van haar grootmoeder. Vorig jaar overleed Kato's mama na een strijd tegen Lewy body dementie. Er volgde wel een mooi moment met het huwelijk van Kato en Tom Dice, maar dan sloeg het noodlot opnieuw toe.

Kato en Tom vertelden enkele weken geleden in 'De Cooke & Verhulst Show' openhartig over de miskraam die ze kort na hun huwelijk hadden moeten verwerken. Het heeft natuurlijk een enorme impact gehad op het koppel. Kato was deze week dan ook erg ontzet door een vraag die ze via sociale media kreeg.

Kato en Tom zijn druk bezig met opnames. Op een foto denkt een volger wat op te merken. "Zwanger?", klinkt het. Een ongevoelige opmerking die Kato niet zomaar laat passeren.

"Gewoon: nee. Op alle vlakken", reageert de zangeres. "Nooit iemand vragen of die zwanger is, zeker niet iemand die je niet kent", benadrukt Kato. "Het is nogal judgy", merkt ze op. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.