Interview Kato Callebaut over de periode na haar miskraam: “Daar heb ik het nu moeilijk mee”
WVDS
Kato Callebaut over de periode na haar miskraam: “Daar heb ik het nu moeilijk mee”
Foto: Instagram @katomusic

‘The Starlings’ Kato Callebaut en Tom Dice zijn erg open geweest over het noodlot dat bij hen toesloeg. Het koppel moest een miskraam verwerken. Toen ze het nieuws bekend maakten werden ze overladen door warme reacties. 

Ze merkten ook dat door hun openheid, ze een steun zijn voor anderen die hetzelfde meemaakten. “We werden overladen door berichten van steun. Ik vind het goed dat mensen zo misschien het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan”, zegt Kato. 

“Daarom ben ik blij dat we het hebben gezegd. “Veel mensen durven er niet over te praten. Dat merkten we in de berichtjes.”

Kato en Tom krijgen intussen de vraag of ze graag opnieuw zwanger zouden willen worden. “Met die vraag heb ik het nu wel moeilijk”, geeft Kato toe. “Het is niet aan andere mensen om dat te weten. Voor hetzelfde geldt wil iemand geen kinderen of lukt het niet.”

“Mensen bedoelen dat goed, maar ze weten niet wat erachter schuilt”, vult Tom aan. “Laat een koppel hun ding doen en zijn wie ze zijn. Het is een gevaarlijke vraag om te stellen.”

Om het hele gesprek te beluisteren, kan je terecht bij onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.